Venecia - Me karten Fibank zbritje deri ne 4% per hotelin tuaj!
Barcelona - Me e lire per tu vizituar me karten Fibank!
Stamboll - Vizitoni stambollin dhe perfitoni ulje per hotelin qe zgjidhni!
Itali - Vizitoni Italine dhe paguani me pak per akomodimin!
Greqi (Mykonos) - Pushimet tuaja me te lira!
October Fest - Festa e Birres (Gjermani), Ulje gjate cdo sezoni!

Perfitoni ulje deri ne 4% duke rezervuar me kartat Fibank!

Fibank dhe booking.com nepermjet nje partneriteti unik vjen me nje oferte fantastike. Nese rezervon nje hotel, nje apartament ose nje shtepi pushimi duke perdorur karten Fibank perfiton zbritje ne cmimin e hotelit nga 3% deri ne 4% te shumes qe paguan ne cilindo nga hotelet qe mund te rezervohen ne faqen e meposhtme:

Si perfitohet kjo ulje?
1. Zgjidh qytetin, datat e qendrimit si edhe hotelin qe deshiron ne kutine blu me poshte
2. Kryej rezervimin e hotelit ne datat e deshiruara me karten Fibank!
3. Pasi te vizitoni dhe largoheni nga hoteli Fibank njoftohet per qendrimin tuaj.
4. Fibank do ju rimbursoje ne karten tuaj zbritjen deri ne vleren 4% te totalit!

Shembull:
Nese kryeni nje rezervim hoteli per disa net dhe shuma totale e rezervimit eshte 450 EUR perfitoni rimbursim ne karte deri ne vleren 18 EUR!

Booking.com

© Fibanktravel 2014. All right reserved.